Over ons

Kleding en gastvrijheid.

Nel's Kledingservice is een stichting die focust op tweedehands kleding en daarnaast als ontmoetingsplek dient. Iedereen is welkom om rond te snuffelen door de kleding of om een praatje te komen maken.

Marjan van Noordennen is het gezicht van Nel's Kledingservice. Zij nam het in 2016 van haar moeder over, die in augustus van dat jaar overleed. Marjan wilde het concept graag doorzetten, dat had ze haar moeder beloofd. Ondertussen zijn we van een buurtinitatief een stichting geworden en verhuisd naar Nobelstraat 7 op het industrieterrein van Harderwijk, boven de Voedselbank.

Bij ons is veel tweedehands kleding te vinden voor een zacht prijsje. De spullen worden gebracht door mensen uit Harderwijk en omgeving die hun kast opruimen en dit een tweede leven willen geven. Er hangt enkel nette kleding.

Naast kleding zijn wij ook een plek voor ontmoeting en verbinding. Aan onze tafel bieden onze vrijwilligers iedereen een luisterend oor.

IMG_5856
Marjan van Noordennen
Marjan van Noordennen

Sinds 2016 is Marjan van Noordennen het gezicht van Nel's Kledingservice. Je vindt haar altijd in de winkel wanneer we open zijn. Als je vragen hebt kan je deze gerust aan haar stellen.

Het bestuur van onze stichting

Gert van Lunteren - Voorzitter

Marjan van Noordennen - Vice-voorzitter

Doris Goosen - Penningmeester

Daniëlla Verhoeven - Secretaris